Fremhev dine bryn nå!

MICROBLADING… NATURLIGE, SEMIPERMANENTE BRYN.

Begynner brynene dine å bli litt gjennomsiktige?

Kanskje du mangler noen hårstrå i brynet, eller har overnappet en gang i tiden, og det bare ikke vil vokse pent igjen?

Eller vil du rett slett bare ha lekre bryn som du slipper å bruke tid på hver morgen?

Det kan jeg hjelpe deg med!

Microblading er en semipermanent tatovering av øyenbryn, hvor jeg «tegner» inn hårstrå i brynet så du får mer dybde til brynet, fylle inn steder hvor det er lite hår, forme et ujevnt bryn osv.

Forskjellen på microblading og vanlig PMU er pennen vi bruker. Jeg jobber manuelt med et blad bestående av små nåler som er festet på en penn/ håndstykke. Ved PMU brukes en maskin for å forme brynet. Forskjell på resultatet er at maskinen lager mere traume i huden enn , og fargen kan flyte ut litt kontra blading hvor vi jobber med tynne, fine kutt hvor fargen fordeles jevnt  i kuttet.

Tatoveringen varer i 3-5 år, men vi anbefaler å ta påfyll etter ca 1år. Da holder du fargen fin og jevn uten at den blir blass.

Mange lurer på hvordan fargen blir etter hvert. Om den blir rød, orange, eller lilla når fargen avtar litt. Dette kommer an på hvordan fargene er bygget opp,og på undertonen i huden din. Noen farger er bygget på røde/ orange pigmenter, da kan de fremstå som røde når fargen slipper litt. Det tar vi hensyn til under fargevalget. Fargen vil avta litt etter hvert …det er normalt. Etter første gang vil fargen forsvinne noe, den kan komme tilbake, men vi har et påfyll etter ca 5 uker for å fylle på der det trengs.

Jeg får ofte spørsmål om man kan ta det over vanlig PMU.

Det kan man, men det er lurt å komme innom en microblading artist for å få en vurdering først. Grunnen til det er at huden kan bli litt tykkere etter PMU, og dermed kan bladingen sitte dårligere. Også hvis pigmenteringen er veldig tett, kan stråene synes litt dårligere. Men det kan man vurdere før behandlingen.

Kom gjerne innom for en hyggelig prat hos oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *