Romantikk i luften

Nå er våren her, og jeg tror de aller fleste, som meg, våkner sakte men sikkert fra vinterdvalen.

Like sikkert som at vi går lysere tider i møte, er bryllupsforberedelsene som er i gang rundt om i det ganske land.

Vi på Purple Lounge har lyst til å bidra til at forberedelsene til den store dagen, og selvfølgelig selve bryllupsdagen, blir den beste, og kan tilby det meste en brud kunne ønske seg for å føle seg fantastisk.

Vi setter gjerne sammen en personlig pakke for deg, som kan inneholde alt fra å stramme opp noen cm. for at drømmekjolen sitter perfekt, div. estetiske behandlinger for å bringe frem skjønnheten innenfra, til deilige behandlinger for å skjemme bort seg selv i en travel tid. Hvorfor ikke ta med forloveren din til en venninnebehandling, hvor begge får nyte en nydelig behandling sammen i rolige omgivelser, eller en liten jentekveld med noen bobler i gasset, hvor vi kan fikse f.eks lekre negler eller vippeextensions. Mulighetene er mange.

Vi er, som dere skjønner en glad gjeng med jenter som kan tilby deg det meste, også på selve bryllupsdagen med hårstyling, make-up, og hjelp med kjole, da Trine har lang erfaring med brudepynting som hudpleier, hårstylist, og make-up artist , Lilla som spesialhudpleier og negltekniker, Nikita som hudpleier, og Stine som Vippetekniker.

 Anders er teamets dyktige fotograf. Han tilbyr alt av fototjenester, og stiller gjerne opp på jentekvelden, utdrikningslaget, og den store dagen.

Hos oss er alt mulig, vi setter deg og ditt følge i sentrum!

Related posts

Leave your comment Required fields are marked *

Besøksadresse: Farmannsveien 3, 3111 Tønsberg. | TLF. +47 33 33 14 14