NYHET: Frisørtjenester hos Purple Lounge

Camilla_Frisyre

Purple Lounge  har hele tiden hatt en visjon om å bli et helhetlig senter hvor vi behandler hele deg. Vi har nå utvidet vårt konsept med en frisør og hårspa avdeling. Ansvarlig for denne avdelingen er Trine som dere også kjenner som hudpleier i salongen.

Trine har 28 års erfaring som frisør, hvorav 15 av de i den anerkjente Adam og Eva kjeden i Oslo .

I løpet av disse årene utdannet hun seg som make-up artist hos Art Complexion ,jobbet som lærer på Oslo frisørskole, nå Adam og Eva skole og Akademi, var medeier i Adam og Eva, Strøget, og en del av Adam og Eva, og Redken Norge sitt kurs team. Hun  jobbet med kursing og hårshow i hele Norge, samt Italia, Danmark, Belgia og Finland.

I 2008 flyttet  hun til Sandefjord og Jonas Frisører, til hun i 2o14 bestemte seg for å utdanne seg videre i skjønnhetsbransjen. De tre første årene jobbet hun i en frisørsalong i sandefjord som både frisør og hudpleier, før hun i 2018 fant veien til Purple Lounge for å satse på hudpleie, og  microblading.

Nå, nesten to år etter, verker det i klippehånden, og vi har derfor innredet et av  våre  rom til en delikat og rolig frisør, og hårspaavdeling. Der gir vi deg en helt unik og behagelig hårspa opplevelse. Her tilbyr vi alt av frisørtjenester, og 3 forskjellige hårspapakker med alt fra 20 min. hodebunnsmassasje, til ansiktsmaske,og hånd og fot masssje.

Kort presentasjons film

Bildegalleri

Related posts

Leave your comment Required fields are marked *

Besøksadresse: Farmannsveien 3, 3111 Tønsberg. | TLF. +47 33 33 14 14