Good for me

Vi på Purple Lounge er så heldige å få være eneste hudpleie senter i Tønsberg som fører kosttilskudd serien Good for me … det er vi veldig stolte av.

Serien består av 4 produkter … Hair Luxious, Betakaroten Gold, Beauty Bombz, og Fit Bombz.

Sommerens slager er uten tvil Betakaroten Gold, for hvem ønsker vel ikke en jevn, dyp og varig brunfarge?  Jeg vet ihvertfall at jeg gjør det.

Vi hudpleiere er jo ikke akkurat kjent for å anbefale folk til å legge seg i solen, men med et tilskudd med Betakaroten gold er man faktisk litt mer beskyttet. Fordi….produktet er tilsatt vitmin E, som sammen med betakaroten gir en bedre beskyttelse. I huden omdannes  betakarotenet til vitamin A som bidrar til bedre vedlikehold av huden.

Disse kapslene er 100% veganske, helt frie for gelatin og allergener, og i tillegg tilsatt antioksidanter.

Når dette er sagt… ikke glem solfaktor!!!!

FIT BOMBZ

Det er sikkert mange som meg, som er glad i det søte, og er like fortvilet hver gang suget kommer.

Med Fit Bombz kan du få bukt med problemet? Disse kapslene inneholder chiliekstrakt og krom, og som mange kjenner til, så demper krom søt suget, og normaliserer blodsukkernivået i kroppen.  Chiliekstrakt bidrar til økt forbrenning. En cocktail av forskjellige B vitaminer bidrar til økt energi. Perfekt for en ekstra boost til treningen, eller om du rett og slett bare ønsker et stabilt energinivå og mindre søtsug.

 

 

 

BEAUTYBOMBZ:

Disse spiselige «gelebitene) er det i hvert fall ikke vanskelig å få noen i familien til å ta…de smaker nyyydelig av jordbær?

De er helt uten gelatin og inneholder perrillafrø olje, en vegetabilsk kilde til omega fettsyrer.

Næringsstoffene  i disse godbitene er med på å optimalisere og opprettholde normal hud, hår og negler , beskytte cellene mot oksydativt stress, normal kollagen dannelse, og opprettholde normalt immunforsvar. De er virkelig med på å dyrke fram din naturlige skjønnhet fra innsiden?

 

 

HAIR LUXIOUS:

Som tidligere frisør har jeg sett etterspørselen, og nytten av, et godt hårtilskudd. I denne kapselen er det satt sammen en herlig cocktail av vitaminer og næringsstoffer som hjelper på hårets styrke og vekstvilkår. Man kan forvente mindre håravfall, friskere hodebunn, raskere vekst, bedre hårkvalitet?

Ha en fin sommer alle sammen??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *