NYHET: Frisør og frisørtjenester i Tønsberg

Camilla_Frisyre

Purple Lounge  har hele tiden hatt en visjon om å bli et helhetlig senter hvor vi behandler hele deg. Vi har nå utvidet vårt konsept med en frisør og hårspa avdeling. Ansvarlig for denne avdelingen er Trine som dere også kjenner som hudpleier i salongen.

Trine

Trine har 28 års erfaring som frisør, hvorav 15 av de i den anerkjente Adam og Eva kjeden i Oslo .

I løpet av disse årene utdannet hun seg som make-up artist hos Art Complexion ,jobbet som lærer på Oslo frisørskole, nå Adam og Eva skole og Akademi. Hun var medeier i Adam og Eva, Strøget, og en del av Adam og Eva, og Redken Norge sitt kurs team. Her jobbet med kursing og hårshow i hele Norge, samt Italia, Danmark, Belgia og Finland.

I 2008 flyttet  hun til Sandefjord og Jonas Frisører, til hun i 2o14 bestemte seg for å utdanne seg videre i skjønnhetsbransjen. De tre første årene jobbet hun i en frisørsalong i sandefjord som både frisør og hudpleier. deretter fant hun i 2018 fant veien til Purple Lounge for å satse på hudpleie, og  microblading.

2 år senere

Nå, nesten to år etter, verker det i klippehånden, og vi har derfor innredet et av  våre  rom til en delikat og rolig frisør, og hårspaavdeling. Der gir vi deg en helt unik og behagelig hårspa opplevelse. Her tilbyr vi alt av frisørtjenester, og 3 forskjellige hårspapakker med alt fra 20 min. hodebunnsmassasje, til ansiktsmaske,og hånd og fot masssje.

For mer info: Klikk HER

Kort presentasjons film

Vi er medlem i HÅR1 kjeden. Link til HÅR1: Klikk HER 

Bildegalleri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *