Korona trøst…

Produktsalg i karantene tiden

Myndighetene har gitt akspet på og godkjent at bla velvære salonger kan tilby kunder salg og levering av de disponible produktene som den enkelte salonger kan tilby.
Kravet er INGEN hudkontakt mellom mennesker i salongen, fulle smitteverntiltak som pålagt av Helsemyndighetene og full fokus på hygiene.   

Men vi, Purple Lounge, har valgt å holde salongen stengt pga mulig smittefare, og vil heller tilby alle i denne vansklige situasjonen muligheten til å handle de flotte produktene vi har! Enten skaffer du deg produktene via netthandelen hos oss, eller så tar du kontakt direkte med en av våre ansatte. Vi skal gjøre alt for å være best mulig tilgjengelige for deg og dere! Men i denne karantene tiden kan vi desverre ikke tillate hverken besøk i salongen eller noen form for behandlinger eller ytelses tjenester.

Ny nettbutikk

Vi har benyttet tiden med å bygge opp en helt ny nettbutikk for handel av bla det nye miljøvennlige hudpleieproduktet «Eminence Organics».

Gavekort

Vi selger selvfølgelig gavekort om noe skulle ønske seg en fremtidig tjeneste til seg selv eller en du setter pris på 🙂 Til gavekortfliken, trykk her:

Sothys hudpleieprodukter og make-up

Vi har ett stort utvalg av Sothys produktene i salongen. Både hudpleieprodukter og et godt og variert utvalg av make-up produkter. Kontakt oss på telefon, epost, messenger eller facetime om du lurer på noe eller ønsker disse produktene!

I tillegg er det egen nettbutikk for Sothys produktene. Last ned app’en Sothys OSME. Husk å legge til/huk av for «Purple Lounge» som din hudpleie salong

Andre hudpleieprodukter og hårprodukter

Vi har flere andre produkter for salg fra bla Murad, Organic HairSPA, Good For Me, Ekseption og REQ hånd og fotprodukter. Alle disse produkten kan bestilles og leveres direkte fra oss. Vi har pr dd ingen netthandel på disse, men ta kontakt oss på telefon, epost, messenger eller facetime så hjelper vi deg med å få sendt/fraktet produktene hjem til akkurat deg!

HjemmeSPA

Siden det nå er karantene og hjemme tid for veldig mange av oss, er det jo en idell mulighet til å ha sin egen hjemmeSPA ved å skaffe noen av de produktene som Purple Lounge kan tilby!

Vi er fleksible og tilgjengelige

Orientering om tiltak og altenative tjenester vil komme fortløpenede! I mellomtiden er vi fullt ut operative på Facebook, Instagram og tilbyr gratis hjemkjøring av produkter innenfor rimlighetens grenser 🙂

Overvinnelsesevne…

Vi vil i denne vanskelig tiden benytte anledningen til å gjøre kreative og alternative tiltak via netthandel og andre tilbud. Informasjonen vil komme som hyppige innlegg/blogger slik at du som kunde holder deg oppdatert på hva som skjer hos den «kreative» velværesalongen Purple Lounge!
Vi har stor tro på at vi skal overvinne denne vansklige tiden og situasjonen som hele Norge er utsatt for.  Men viktigst av alt, ta vare på deg selv og din familie. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *