Korona: NEI…Netthandel: JA

Netthandel – Hår og hudpleieprodukter

I denne Korona tiden benytter vi anledningen til å bygge opp en solid og interssant nettbutikk, slik at vi kan tilby produktene i denne kritiske karantene tiden. Det er forsatt uvisst hvor lenge vi må holde salongen stengt, men vi vil hele tiden holde dere informert og tilby de tjenestene vi kan få til ihht hva myndigheter og regjering bestemmer. Pr dd har vi lagt inn produktene fra Eminece Organics hudpleieprodukter, Organic HairSPA og hudpleiprodukter fra Murad.

Produktene

Eminence Organics: Éminence Organics er en unik, profesjonell økologisk hudpleieserie som jobber resultatrettet. Eminence tilbyr den aller beste hudpleien for ansikts- og kroppsbehandlinger for alle ulike hudtyper. Éminence en meget miljøbevisst og bla planter de et tre for hvert produkt som selges slik at naturen blir ivaretatt.  Dette produktet må prøves!

Organic HairSPA: Organic Hairspa er en ny nordisk produktserie til den bevisste forbruker, som nekter å gå på kompromiss med stil og effektivitet fordi man velger økologisk. Serien av hår og hudpleieprodukter er fremstilt med økosertifiserte ingredienser.All emballasje er naturmateriale så langt som effektiviteten tillater det.

Murad: Murad bygger på den enkle sannheten om at det å leve mer ungdommelig er et valg du kan gjøre hver dag. Vi tror ungdommeligheten er en refleksjon av hvordan du føler deg, hvordan du ser ut og hvordan du lever. Alle aspektene av livet er sammenkoblet, akkurat som hver eneste celle i din kropp. Derfor er alt vi gjør på Murad utformet for å hjelpe deg med å aktivere din ungdommelighet ved å gi huden fuktighet på cellenivå. Murad—a connected life is a beautiful life.

Vi gir 30% rabatt på alle Murad produktene.

Oppgi kupongkode: Murad20 ved check out

Enkelt og effektivt

for Vi har bygd opp nettbutikken slik at handelen blir enkel og lettfattelig for deg. Du trenger ikke å logge inn, eller abonnere på siden. Eneste du trenger å gjøre er å bestille de varene du har lyst på, fylle ut navn og adresse, og vipps så er ordren klar. Du får en epost umiddelbart for handelen hvor du kan betale direktre til vår bankkonto, eller så kan du betale når vi evt leverer varene til deg!

Lilla jobber med å klargjøre produkter og nettsalg!

Konsultasjon

Lilla er klar og tilgjengelig i arbeidstiden mellom kl 10.00 og 16.00 for facetime (@purpleloungeno) eller skype (liljea22) for konsultasjon!
Eller ring 33 33 14 14

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *