Grand Opening

Midt i sentrum av Tønsberg

Vi flytter inn i ny lokaler midt i sentrum – ved Torvet i Tønsberg

I den forbindelse ønsker vi å markere nyåpningen med mange hyggelige og interessante innslag samt massevis av gode tilbud! Møt opp i Storgaten 38 fk fredag hvor vi arrangerer åpningsfest fra 1300 til 2000.
Selveste Tønsbergs ordfører Anne Rygh Pedersen markerer åpningen kl 1300 med snorklipping! 
Se detaljert program under.

Purple Lounge, REQ Norge og Explore the Moments er allerede veletablerte virksomeheter…men på hver sitt spesialområde 🙂

Virksomhetene

Purple Lounge: DagSPA med de fleste tilbud innen hudpleie, fornyelse, velvære og frisørtjenester/hårSPA. Det er opparbeidet en stor kundekrets og vi skal nå tilby medlemskap i en «Kundeklubb» som gir deg fordeler og at vi tar godt vare på deg som kunde.

REQ Norge har eneagentur på det svenske anerkjente og kvalitetsbevisste neglproduktmerke REQ. Vi disponerer produkter av alle slag innen manikyr og pedikyr og det tilbys utdannelse innen negler, hånd og fot SPA

Explore the Moments med fotograf Anders Lillebø, er en allsidig fotograf med god erfaring som tar på seg de fleste oppdrag innen fotografering, film, reklame, prospekt, drone film/foto samt leverer de fleste bildeprodukter

Programmet for dagen er tettpakket og det vanker både goddiebags, tilbud, foredrag, moteoppvisning, levende musikk og drop-in fotografering! Sjekk programmet under for detaljer  

Velkommen til nytt konsept

Program for dagen

Noen bilder fra lokalet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *