Dr Dennis Gross
Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross Skincare

Dr Dennis Gross Skincare er en klinisk serie med resultatorienterte produkter og behandlinger, som gir raske, langvarige og synlige resultater. Dette er en serie utviklet av Dr Dennis Gross, som er en dermatolog som har over 20 års erfaring i medisinsk hudpleie. Da han åpnet sin klinikk i New York på 1990-tallet virket kjemiske peelinger veldig aggressive på huden, og man brukte ofte èn enkelt syre med høy konsentrasjon. Man trodde gjerne at for å bygge opp elastin og kollagen fibrene i huden, måtte huden først brytes ned og gå igjennom en lang helingsprosess. Dette var Dr Gross uenig i, han begynte å blande en lavere dose av flere ulike syrer for å oppnå det samme resultatet, uten å skade huden eller sette den i ubalanse. Han revolusjonerte industrien gjennom å anbefale daglig peeling av huden med syrer, og Alpha Beta Universal Daily Peel er derfor hans mest solgte produkt, med god grunn!

Hvorfor Dr Dennis Gross Skincare?

Dr Dennis Gross bygger på tre grunnpilarer: Eksfoliering, cocktailing og leveringssystem.

Eksfoliering / Hudfornyelse

Døde hudceller som blir liggende på huden vil gi urenheter, øke risikoen for irritasjon i huden og gi et grålig, trist og matt utseende. Derfor er eksfoliering av huden essensielt for at huden skal få optimalt opptak av produktene du legger på, og for en sunn, fin glød.

Cocktailing

Cocktailing handler om det som står nevnt ovenfor, med å oppnå gode resultater med en kombinasjon av ulike type syrer i lave doser. Dr Dennis Gross bruker en unik kombinasjon av ingredienser som forsterker hverandres effekt. Som han selv sier, “Hvis vi kjenner til ti ingredienser som kan hjelpe til med å redusere linjer, så vil jeg samle alle disse ti i en flaske”.

Leveringssystem

Dr Gross sitt unike leveringssystem sluser ned de aktive ingrediensene og gir en kraftfull effekt i huden. Hvert produkt har et leveringssystem som leder ingrediensene til riktig område i huden, for økt effekt.

Clean Innovation

Serien er svært opptatt av renhet, bærekraft og miljø. Alle produktene er veganske og cruelty free, som også vil si at de ikke er testet på dyr. Det finnes ingen parabener eller ftalater, som kan virke hormonhemmende, og ingen unaturlige duft- eller fargestoffer.

Hvordan fungerer egentlig syrer?

Kjernen i dette systemet kalles for Alpha Beta, og belager seg på naturlige fruktsyrer, eller såkalte Alphahydroxysyrer og Betahydroxysyrer. Det som er greit å tenke på er at syrer i seg selv ikke er et nytt fenomen, men det er måten Gross bruker de på som er nytt.

Gross bruker en blanding av Alpha og Beta syrer, nettopp fordi de fungerer forskjellig og har ulike funksjoner i huden. For å forklare litt enkelt om Alpha og Betasyrer, så kan vi i første omgang si at Alphasyrene fungerer som en overflatepeeling, de jobber mer på hudens overflate. Betasyrene er mer dyptgående, og jobber dypere ned i huden og løsner blant annet opp tette porer. På denne måten vil syrene fungere i ulike lag av huden samtidig.

Oppsummering

Nå ble det mye informasjon på en gang, så jeg skal forsøke å oppsummere. Dr Dennis Gross Skincare er utviklet av dermatologen Dennis Gross. Produktene hans er nøye utviklet for å oppnå best mulig resultater uten å irritere eller skape ubalanse i huden. Han bruker en god blanding av Alphahydroxysyrer og Betahydroxysyrer for at syrene og ingrediensene skal jobbe i ulike lag av huden samtidig, for et synlig og langvarig resultat.

Da kan vi konkludere med at dette er en produktserie du ikke vil angre på at du starter med, og du vil se resultater svært fort. Som Dr. Dennis Gross sier selv: “Results you can see, skin you will love”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *