Velkommen til ditt DagSpa
Vårt team

Vårt team

Lilla
Hudpleier

Jeg er en ungdommelig dame på 50 år, er gift, har to barn selv, og to bonus barn. Er også bestemor til ei prinsesse, og har en liten hund jeg liker å gå turer med. Jeg er en utadvendt og munter dame som er målrettet og bevisst på hva jeg vil.

Har tidligere jobbet med økonomi, logistikk og ledelse. Har utdannet meg innen ledelse og personlig administrasjon med arbeidsrett ved Høgskolen i Vestfold.

Har alltid interessert meg i helse og velvære, og ønsket dermed å erstatte kontorjobb med hudpleie yrke. Så de senere årene har jeg videre utdannet meg innen helse, kosthold, hud og kroppspleie.

Har tatt min hudpleie utdannelse hos Scandinavian Skincare Academy i England og innehar nå eksamen i beauty spesialist. Jeg innehar også bachelor innen spesial hudpleie og level 4 i Laser/IPL. Har gjennomført 2 spesial kurs i skin rejuvenation (skinbooster/mesolift). I tillegg er jeg utdannet lærer innen hånd, fot og neglbehandling. Driver neglakademi og importerer og selger neglprodukter fra det nordiske kvalitetsmerke ReQ.

I 2021 så tok jeg kurs i permanent make up. Skal også ta biopati for så å bli soneterapaut (4 års utdannelse på deltid)

Jeg startet opp denne virksomheten i januar 2014 sammen med min mann Anders. Vi startet opp et studio, «Studio Lilla Bø», som var en kombinasjon av velvære og fotografering. Ett helt unikt og sjeldent konsept. Etter halvannet år, vokste vi ut av lokalene i Horten, og bestemte oss for å starte opp eget velværesenter i Tønsberg. DET for å kunne tilby alle eksisterende kunder og alle nye velkommen til flotte lokaler og enda flere tilbud i ifm velvære, egenpleie og estetiske behandlinger i Storgaten 38.

Anne
Hudpleier

Mitt navn er Anne, jeg er 24 år og kommer fra Flesberg. Jeg er ei positiv og glad jente med empati for andre, og liker å holde meg aktiv. 

Nå er jeg nyinnflyttet i Tønsberg sammen med samboer og min 1 år gamle katt.

Jeg er utdannet hudpleier ved Åssiden vgs, i tillegg til makeup artist ved imageakademiet i Oslo, og fotterapi i Bergen v/Bergen Hud- og fotterapiskole. Jeg fant fort ut at hudpleiebransjen var veien å gå for meg, og jeg trives veldig godt med dette. 

 Tidligere har jeg jobbet i Asker og Bergen, hvor jeg har fått erfaring med de fleste behandlinger. 

Det jeg tidligere har hatt mest kunder på er fotpleie, shellac/manikyr, vipper og bryn, massasje og ansiktsbehandling.

Velkommen skal du være!

Zivilê
Hudpleier

Hei, jeg er dame på 33 år, opprinnelig fra Litauen men har bodd i Norge siden 2009. Før jeg begynte hos Purple Lounge, jobbet jeg med helse og omsorg.
I 2018 ble jeg sertifisert i vippe extension.

Min store interesse har lenge vært hud og hudpleie, derfor tok jeg Dermapeut studie ved Senzie akademiet i Oslo i 2021. Jeg har opparbeidet meg god erfaring med behandling av mange forskjellige hudproblemer og de fleste hudtyper. Jeg er ekspert på blant annet syre behandlinger, micro needling, voksing og ikke minst vippeløft og bryns laminering.