OM OSS

PURPLE LOUNGE

For din hud og helse

Vi tilbyr alle tjenester innen hudpleie, helse og fornyelse

Vi hos Purple Lounge fokuserer på at DU skal få en så god opplevelse av våre tjenester som over hode mulig, og vi setter deg og dine ønsker i fokus. Vi har et godt utvalg tilbud, og er sikker på at du vil trives hos oss.

Vårt mål er å skjemme deg bort fra topp til tå og få frem din naturlige skjønnhet! Vi tenker helhetlig, det vil si innen ifra og ut, og setter stort fokus på dit velvære og helse.

Hos oss kan vi friste med hudpleie, estetiske, kropp, hånd, fot, negle, vippe og bryn behandlinger, trening, detox mm…..

Uansett om du trenger en dag med avslapning, få en helt fantastisk hudpleie behandling, rette ut fine linjer, stramme opp, løfte, forme, tone, fornye, rehabilitere, pynte eller slanke finner du det hos oss.
Vi tilbyr par behandlinger og du kan ta en massasje behandling på Roll Shaper sammen med en venninne/ venn.

Ta en titt på våre tjenester, og ring oss for å bestille en time i dag!

Om ikke det skulle være nok, har vi også fotograf tilgjengelig for oppdrag, enten alene eller i samarbeid med behandlinger og tilbud fra salongen. Det å kombinere kroppspleie, negler, make-up og fotografering er en unik mulighet om det skulle være bryllup, spesielle begivenheter eller rett og slette en vennegjeng som ønsker å gjøre noe helt spesielt! Sjekk hjemmesiden www.anderslillebo.no

Vi arrangerer gjerne after work kvelder, hvor du og dine venner eller kollegaer kan komme og få en valgt behandling og fixe dere opp for så å gå videre på byen og eller ut å spise.

Besøksadresse: Farmannsveien 3, 3111 Tønsberg. | TLF. +47 33 33 14 14