Velkommen til ditt DagSpa
Om CARINA

Om CARINA

[vc_row css=».vc_custom_1511952099097{padding-right: 2% !important;padding-left: 2% !important;}»][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=»Hei, mitt navn er CARINA!» font_container=»tag:h2|text_align:center|color:%233a0659″ use_theme_fonts=»yes» custom_heading_enable_elem=»yes» elem_type=»bottom»][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/4″][vc_single_image image=»12678″ img_size=»full»][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»3/4″][vc_empty_space][vc_column_text]

Hei, mitt navn er Carina!

Jeg er 31 år, bor i Sandefjord, er gift og har to barn.

Har tidligere gått Frisørskole og er utdannet helsesekretær.

Har jobbet flere år på legekontor med laboratoriearbeid. Jeg er klar for nye utfordringer og holder derfor på å utdanne meg til kosmetisk hudpleier ved Vestfold Hudakademi.

Jeg har alltid hatt en genuin interesse for skjønnhet og velvære og ser frem til å bygge meg en god kompetanse innen faget.

Foreløpig vil jeg kunne tilby forskjellige ansiktsbehandlinger, skinbooster, lips og laserbehandlinger. Etter februar 2019 vil jeg også kunne tilby botox og fillerbehandlinger.

Jeg ser frem til å kunne gi deg en trygg og god opplevelse.

Hvis du ønsker å vite mer om hva jeg kan tilby eller du har noen spørsmål, ta kontakt med meg for en hyggelig prat!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=»300px»][/vc_column][/vc_row]