Velkommen til ditt DagSpa
LYMFEDRENASJE

LYMFEDRENASJE

[vc_row css=».vc_custom_1511859462049{padding-right: 2% !important;padding-left: 2% !important;}»][vc_column][vc_custom_heading text=»Lymfedrenasje med Rollshaper» font_container=»tag:h3|text_align:center|color:%233a0659″ use_theme_fonts=»yes» custom_heading_enable_elem=»yes» elem_type=»bottom»][vc_column_text]

Helse og velvære gevinsten med rollshaper er bla rensing av kroppen innvendig, forbedring av blodsirkulasjon, energi og overskuddsgivende, forbedrer søvnen, ekstra tiltak for ønsket vektreduksjon og oppstramming av huden mm.

Lymfesystemet er et passivt og tregt system som er avhengig av ytre påvirkninger som aktivitet og muskulær bevegelse for å stimulere til sirkulasjon. Lymfesystemet har ikke et eget pumpesystem slik som blodsirkulasjonen skapes av hjertepumpen.

Roll Shaper er en maskin bestående av en trommel med massasjekuler hvor hele lymfesystemet blir stimulert og renset. Behandlingen tar en time, og for best mulig resultat anbefales 2-3 timer i 4 uker, 1-2 timer i uken i 4-5 uker for deretter å holde ved like 1 time i uken.

Vi tilbyr alltid en gratis prøvetime![/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_info_table design_style=»design04″ color_scheme=»custom» package_heading=»Behandlinger» package_sub_heading=»Priser»]

Lymfedrenasje med Rollshaper 60min 400,-
Klippekort 10x 3500,-

[/ultimate_info_table][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]