Velkommen til ditt DagSpa
DERMA NEEDLING

DERMA NEEDLING

Denne behandlingen lager mange og tynne kanaler inn i epidermis/overhuden og dermis/bindevevslaget av huden. Bruken av peptider og vitaminer gjør at huden får tilført disse stoffene helt ned i dypet for oppbygging og regenerering. Denne perforeringen av huden lager ingen skader i huden, men huden blir lurt og tror den er skadet. Huden responderer derfor ved og umiddelbart frigi vekststoffer. Huden leges, nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden fornyes og blir strammere.

Behandlingen er smertefri og man trenger ingen hjemme tid, du kan gå på jobb samme dag eller dagen etter. Huden vil være rosa, lik en solbrent hud, i 1-3 dager og noe ‘’ ruglete’’ og tørr mens den leges. Det er viktig å ikke dra av hud, men la den falle av naturlig ved rens morgen og kveld. Resultatene vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i opptil ett år etter behandling, og det er ikke slik at effekten vil forsvinne etter en stund. På grunn av at kollagenproduksjonen øker vil huden øke i tykkelse og elastisitet, samt redusere fine linjer og rynker. For et optimalt resultat anbefales det å ta en kur på 3-6 profesjonelle behandlinger. Avhending av hudens tilstand anbefales det oppfølgingsbehandling hvert år, men ikke nødvendigvis på oppnådde resultater på arr fordi de resultatene er varige.

  • Arr/aknearr
  • Slapp og solskadet hud
  •  Linjer/rynker/store porer
  •  Pigmentflekker
  •  Strekkmerker
  •  Akne
  •  Brannskadet/uelastisk hud

Behandlingene kan gjentas hver 4-6 uke, men ved arrbehandlinger bør det gå minimum 8-10 uker mellom hver behandling. Alle hudtyper/hudfarger kan behandles, så lenge huden er frisk/hel. Du kan ikke behandles dersom du har kelloider, munnsår, vorter, ustabil diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/kirurgisk stål, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende, brukt Isotretinoin eller cellegift siste året. Informer behandler om eventuelle andre relevante allergier, sykdommer eller medisiner du bruker ved å krysse av på skjema du fyller ut hos din behandler. Du må også unngå direkte sollys i 10-28 dager etter behandling, bruk spf 30-50 hver dag.

Derma needling60min
Derma needlingRundt øynene og leppe/ Hele ansiktet      
(Behandlingen gjør at huden begynner å reparere og fornye seg, og du får cellevekst som resulterer i kollagen produksjon. Overhuden blir nere og strammere, fine linjer og ujevnheter blir mindre synlig og du får en vesentlig bedre hud struktur. Kan behandle og forbedre arr, acne, små rynker, pigmentflekker og sprukne kapillærer.)
Tillegg hals og dekolte
30min
Micro-dermabrasion – Vi sliper bort det øverste hulaget slik at huden blir jevn og fin. Dette stimulerer til gjenoppbygging av ny og frisk hud. Brukes til å redusere arr, acne, linjer og solskade.60min
Alpha Bete Peel – Klinisk dokumentert hudpleie – gir umiddelbart synlige resultater! Dr. Dennis Gross står bak det kliniske, patenterte Alpha Beta Proffesional Peel System, ett kosmisk peelingsystem med multisyrer i nøye tilpassede doser som når maksimal effekt uten å irritere huden og som derfor også kan brukes av sensitiv hud. samt også gir resultat ved mer avanserte og kompliserte hudproblemer.
Alpha beta produktene finnes også for hjemmebruk og anbefales i kombinasjon med hans behandlinger i klinikk. Spør din hudterapeut om hvilke produkter som passer til nettopp din hud.
Dr. Dennis Gross Skincare er bygget på vitenskapelig forskning og baseres på medisinsk klassifiserte ingredienser og enkelte nøye utvalgte plantebaserte vekster.
45min
Retinol Recovery Quick Treatment – Dypvirkende 3-stegs A-vitamin peel fra Dr. Dennis Gross med en klinisk dose Retinol som øker cellefornyelsen, minimerer alle typer solskader, virker opp strammende og gir huden en skikkelig kick for å forbedre strukturt og dypere hudlag. Ebn aktiv og annerledes peel som passer godt til en moden hud og for deg som har mye ujevnheter. Vi starter etter rens med en syrepeel som sørger for maksimal effekt og baner vei for påfølgende aktiv Retinol. Blendet med beroligende ingredienser holdes huden rolig og behagelig under behandlingen. Siste steg infusering ren hyaluronsyre som «låser» retinolen inne i huden slik at den forsetter p jobbe fremover.
Huden blir plumpet, spenstig og umiddelbar klar etter behandlingen.
Fantastisk som kur og 4-5 ganger, kan ellers utføres månedlig en
45min