Éminence Organics ansiktsbehandlinger

Éminence Organics aniktsbehandlinger

Éminence Organics «Greenest Company in town»

Éminence er en 100% naturlig hudpleielinje. Den inneholder kun ferske, naturlige og økologiske ingredienser. Rett fra naturen og som gir helt fantatiske resultater på huden!

Éminence har eksistert siden 1958, serien har utviket seg i takt med etterspørselen og i dag er økologiske produkter virkelig «i tiden». Etterspørelen øker kraftig og flere og flere ser økologi som en nødvendighet ikke bare fort å spille på lag med biologien og hudhelsen, men også med miljøet og jordkloden generelt. Bak merket finnnes det lang erfaring og kunnskap, både med hud-organet og naturen – hvilke gir trygghet både til hudterapauten og kunden.

Éminence tilbyr en komplett hudpleieserie av høyeste kvalitet med produkter for alle hudtyper og tilstand, til og med til den mest sensitive hud, akne eller hud med utfordringer som Rosaccea.

I Éminence proffesjonelle behandlingsmeny finnes alt fra klasiske behandlinger til spesialbehandlinger, kraftige AHA/BHA behandlinger og kurer, og mangfoldige behandlinger til kropp og SPA behandlinger.  Éminence er komplett og dekker alle behov.

Éminence er selvsagt fri for sterke kjemikalier, mineraloljer, parabener. kunstige fargeemner og parfyme og heller ikke dyretestet noen sted i prosessen med utviklingen av råvarer og produkt.

Forest for the future

For hvert produkt som selges, planter Éminence et tre og har allerede over 11 millioner trær i samarbeid med prosjektet «Forest for the future».

Éminence kids

I tillegg til miljø engasjementet har Éminence engasjert seg i syke barn og livnært over 40.000 alvorlig syke med økologiske rene juicer med høy grad av helsefremmende næring!

Til nettbutikken Til nettbutikken

Produktlinje

Behandlinger

Priser

Glow Face Treatment –    Eminence strålende hud – ansiktsbehandling for trøtt og gusten hud
Melkesyre, Rødkløverekstrakt og Ribose (fra maiskorn) frisker opp hunen. Effektiv mangosteen lactic pro peel forfiner porene, fjerner urenheter og døde hudceller. Nærende serum sammen med maske og i tillegg stimulerende massasje, virker på dybden og vitaliserer huden. Minimerer porer og gir huden ny energi med fantastisk glød .

60min

70min

1190,-

1290,-

Luxury Classic Eco Facial – Anti Age -Eminence anti aldrende hud – ansiktsbehandling for en aldrne hud   

Bambus, monoi,  kokosolje og et naturlig retinolkompleks redeserer rynker og linjer i huden. Effekriv mangosteen lactic Pro pell forfiner porene, fjerner urenheter og døde hudceller. Nærende serum sammen med maske og i tillegg stimulerende massasje, virker på dybden og vitaliserer huden. Huden føles mykere, fine linjer og rynker minimeres.

60min

70min

1190,-

1290,-

Stone Crop Intense Moisturizing Facial  –  Eminence tørsteslukker – ansiktshehandlingen for dehydrert hud   

Pærer, Bergknapp/sedumblomst, honning og C-vitamin slukker tørsten i huden. Effekriv mangosteen lactic Pro pell forfiner porene, fjerner urenheter og døde hudceller. Nærende serum sammen med maske og i tillegg stimulerende massasje, virker på dybden og vitaliserer huden. Huden føles ren, hydrert og myk.

60min

70min

1190,-

1190,-

Bright Eyes – Øyebehandlingen som klargjør huden og hele partiet rundt dine øyne og gir deg et uthvilt utseende. 

Vi renser skånsomt, bruker tilpasset peeling for øyepartiet og gir en spesialmaske med styrkende bringebær. Smidig trykkpunktmassasje drenerer og letter spenninger. Vi bruker blant annet kjølende Agurk og Sapodilla-frukt i behandlingen som motvirker poser og mørke ringer.

Kan legges til alle behandlinger (med unntak av fire and ice)

25min 570,-
Leppe behandling 25min 570,-
     

Pure Forest Destress Treatment – Nydelig behandling med fokus på å avstresse huden og hele deg.

Vi renser og fornyer huden med skstrakt fra Bjørk og lime slik at den blir klar, ren og rolig. Du får deretter en dypt avslappende og roende massasje for total avspenning på hode, nakke og ansikt. Nærende Snow Mushroom og Reishi Masque forsegler og avstresser huden din og forebygger tørrhet og irritasjon. Du vil føle deg balansert etter behandlingen.

Med avslappende Efflurage Rygg massasje 75 min 

60min

75min

1240,-

1590,-

Økologisk kjemisk peeling:    

Fire and Ice – Perfekt stimulerende behandling for deg med solskader og tørrhet, trett og livløs hud.

Etterfulgt av rens og kjemisk økologisk peeling forsterker vi sirkulasjon kontrollert med hot paprika for maksimalt næringsopptak, behandling med kjølende elementer og maskebehandling skaper en god drenering og avgiftning av huden.

Behandlingen er en opplevelse og du vil føle deg fornyet og full av glød

60min 1240,-

Bright Skin  – Dette er behandlingen for deg som sliter med ujevn farge på huden, skjolder, mørke partier og hyperpigmentering. 

Den passer også god forebyggende (og er trygg for deg som er gravid) rens og effektiv plantepeel med lysnende egenskaper gir jevnhet, ro og motvirker samtidig solskader. Vildplumme, C vitamin rike planter og lakrisrot vil samen gi en jevnere tekstur og farge slik at din hud tar seg ut på sitt beste. Anti stress ansiktsmassasje er også inkludert.

Super behandling som kur 4-6 ganger

60min 1145,-

Arctic Berry Anti-Aging Peel Treatment – En god og effektiv peel-behandling i 3 steg som passer godt for deg som har aldringstegn, hyperpigmentering, akne eller dårlig spenst.

Behandlingen er basert på arktiske planter som beskytter mot frie radikaler og motvirker tidlig aldring. Den inneholder også forskjellige syrer som eplesyre, mandelsyre, azelainsyre og melkesyre som skal fukte, eksfoliere, stimulere cellefornyelsen og motvirke rødme og irritasjon. Huden vil få en dramatisk forbedret tekstur, fine linjer vil reduseres og du vil få en plumpet effekt. Et godt serum, maske og stimulerende massasje virker i dybden og huden vil balanseres og umiddelbart få et klarere, fastere utseende.

Med øyebehandling (75min)

60min

75min

1290,-

1590,-

Chocolate Divine Spa with Eco Face – En kraftfull nydelig høstbehandling sull av antioksidantisk pleie for kropp og ansikt.

En nydelig reise av dufter, herlig kroppsmassasje og økologisk tilpasset hudpleiebehandling. Fra topp til ta med supermatingredienser som nærer huden dypt. Jordbær og Rabarbramaske tilføre maksimalt med fukt og fornyelse til ansiktshuden og varm olje gir spenst til huden og skaper velvære.

Perfekt som gave til deg selv eller andre 

90min 1690,-

Comments are closed.