Éminence Organics ansiktsbehandlinger

Éminence Organics aniktsbehandlinger

Éminence Organics «Greenest Company in town»

Éminence er en 100% naturlig hudpleielinje. Den inneholder kun ferske, naturlige og økologiske ingredienser. Rett fra naturen og som gir helt fantatiske resultater på huden!

Éminence har eksistert siden 1958, serien har utviket seg i takt med etterspørselen og i dag er økologiske produkter virkelig «i tiden». Etterspørelen øker kraftig og flere og flere ser økologi som en nødvendighet ikke bare fort å spille på lag med biologien og hudhelsen, men også med miljøet og jordkloden generelt. Bak merket finnnes det lang erfaring og kunnskap, både med hud-organet og naturen – hvilke gir trygghet både til hudterapauten og kunden.

Éminence tilbyr en komplett hudpleieserie av høyeste kvalitet med produkter for alle hudtyper og tilstand, til og med til den mest sensitive hud, akne eller hud med utfordringer som Rosaccea.

I Éminence proffesjonelle behandlingsmeny finnes alt fra klasiske behandlinger til spesialbehandlinger, kraftige AHA/BHA behandlinger og kurer, og mangfoldige behandlinger til kropp og SPA behandlinger.  Éminence er komplett og dekker alle behov.

Éminence er selvsagt fri for sterke kjemikalier, mineraloljer, parabener. kunstige fargeemner og parfyme og heller ikke dyretestet noen sted i prosessen med utviklingen av råvarer og produkt.

Forest for the future

For hvert produkt som selges, planter Éminence et tre og har allerede over 11 millioner trær i samarbeid med prosjektet «Forest for the future».

Éminence kids

I tillegg til miljø engasjementet har Éminence engasjert seg i syke barn og livnært over 40.000 alvorlig syke med økologiske rene juicer med høy grad av helsefremmende næring!

Til nettbutikken Til nettbutikken

Produktlinje

Behandlinger

Priser

Glow Face Treatment –    Eminence strålende hud – ansiktsbehandling for trøtt og gusten hud
Melkesyre, Rødkløverekstrakt og Ribose (fra maiskorn) frisker opp hunen. Effektiv mangosteen lactic pro peel forfiner porene, fjerner urenheter og døde hudceller. Nærende serum sammen med maske og i tillegg stimulerende massasje, virker på dybden og vitaliserer huden. Minimerer porer og gir huden ny energi med fantastisk glød .

60min

70min

1190,-

1290,-

Luxury Classic Eco Facial – Anti Age -Eminence anti aldrende hud – ansiktsbehandling for en aldrne hud   

Bambus, monoi,  kokosolje og et naturlig retinolkompleks redeserer rynker og linjer i huden. Effekriv mangosteen lactic Pro pell forfiner porene, fjerner urenheter og døde hudceller. Nærende serum sammen med maske og i tillegg stimulerende massasje, virker på dybden og vitaliserer huden. Huden føles mykere, fine linjer og rynker minimeres.

60min

70min

1190,-

1290,-

Stone Crop Intense Moisturizing Facial  –  Eminence tørsteslukker – ansiktshehandlingen for dehydrert hud   

Pærer, Bergknapp/sedumblomst, honning og C-vitamin slukker tørsten i huden. Effekriv mangosteen lactic Pro pell forfiner porene, fjerner urenheter og døde hudceller. Nærende serum sammen med maske og i tillegg stimulerende massasje, virker på dybden og vitaliserer huden. Huden føles ren, hydrert og myk.

60min

70min

1190,-

1190,-

Comments are closed.