Dr Dennis Gross ansiktsbehandlinger

Dr Dennis Gross ansiktsbehandlinger

Dr Dennis Gross

er en av USAs fremste dermatologer samt grunnlegger av Dr. Dennis Gross Skincare. Dr. Dennis Gross er dermatolog, biokjemiker, produktutvikler og skribent i ulike medisinske og faglige forum. Han har også skrevet og gitt ut boken «Your Future Face» en «customized plan to looking younger at any age». Han studerte ved New York University Center, ett presisjefylt kjent akademi i USA.

Dr. Gross er en av få hudleger som fortsatt jobber til daglig i sin egen klinikk. Siden 1990 har han hatt sin egen praksis på 5. Avenu på Manhattan, NYC. Med daglig kontakt med en stor gruppe pasienter har Dr. Gross utviklet ikke bare erfaring men også ett særegent perspektiv for å kunne utvikle stadig nye innovative løsninger for ulike hudproblemer.

I tillegg står han fullt og helt bak serien Dr. Dennis Gross Skincare. Alle produktene begynner og slutter med hans kunnskap, han er kjent for å være «perfeksjonist».

Hans formularer både forebygger, reparerer og ivaretar hudhelsen samtidig som det jobbes med maksimal fornyelse.

Høye konsentrasjoner av vitaminer, antioksidanter og plantestoffer forbedrer penetrasjonen og virkning i produktene. Teknologi spiller en avgjørende rolle.
Dr. Gross er den eneste hudpleie linjen med ett eksklusivt Chelating Complex som avgifter huden i forhold til frie radikaler som finnes i vanlig vann.
Dr. Dennis Gross Skincare ble først kjent for sin Aplha Beta Face Peel (en serie bredspekret hudfornyende resurfacing peels i 2 steg) som også er hans egen patent og han har i ettertid utviklet flere unike cosmeceuticals. Han tilbyr multifunksjonelle produkter som er lette å bruke og som gir raske og varige resultater. Produkter med  aktive ingridienser, egne komplekser med effektive leveringssystemer som virker hudfornyende og hudforyngende. Formularene er såkaldte multifunksjonelle og passer for alle.

Hans siste nyvinning omhandler lysbehandling med LED som hudpleiende ingrediens.

Dr. Gross har ett spesielt fremsyn og en helhetlig tankegang, teraepeutisk omsorgsfull og lidenskapelig opptatt av kjemi og resultater på samme tid.

Til nettbutikken Til nettbutikken

Behandlinger

Priser

Behandling 1

60min

70min

x

y

Behandling 2

60min

70min

x

y

Behandling 3

60min

70min

x

y

Hehandling 4

 

25min x
Behandling 5 25min y
     
Behandling 6

60min

75min

x

y

Tekst    
Behadling 7 60min x

Behandling 8

 

60min x

Behandling 9

Ekstra

60min

75min

x

y

Behandling 10 90min x

Comments are closed.