LYS BEHANDLINGER

LYS BEHANDLINGER

Er fotodynamisk terapi (PDT). Dette skandinaviske systemet bruker state-of-the-art fiberoptikk til å avgi monokromatiske synlige lysbølgelengder for å gi intens synlig lys på huden uten infrarød komponent eller varme. Lyset er «kaldt» siden all termisk stråling er filtrert ut. Systemet fungerer fra innsiden, stimulerer en naturlig cellulær regenerering og reparasjonsprosess og resulterer i behandlinger som er raske, effektive, langvarige og helt smertefrie.

Systemet brukes til å behandle ansiktsarr, akne, cellulite og fine linjer. Hvordan virker det? Nedbrytningen av kollagen og elastin i huden vil forårsake aldring og tap av ungdommelig utseende før det er forventet. Denne normale fysiologiske responsen akselereres av ulike hverdagslige skadelige effekter som soleksponering, frie radikaler, forurensning, tyngdekraft, såper, sigarettrøyk og dårlig mat. En del av systemet bruker bølgelengder av synlig rødt lys fra 630 til 660 nanometerbåndet som passerer gjennom de dermale lagene som øker energinivåene i cellene, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Ved å gjøre dette gir denne unike behandlingen flere fordeler for huden utover bare helbredelse og regenerering. Dette bidrar til å redusere rynker, eliminere fine linjer, krympe porene, redusere arr, lindre smerte og akselerere helbredelse.

Prosessen er effektiv fordi lyset lett absorberes av blod og vanninnhold i hvert lag av huden. Bortsett fra det, har bruk av PDT blitt anerkjent som en av de sikreste, raskeste og mest rimelige måtene å oppleve dramatiske anti-aldringsendringer i huden.
Lysbehandling er svært gunstig i kampen mot aldring, og det skader ikke huden sånn som laser kan gjøre. I tillegg trenger du ikke være bekymret for bivirkninger da PDT er helt trygg for alle hudtyper. Bølgelengdene som brukes fremmer en sunn hud- og cellevev uten å forårsake skade.

Bruk av lys som en del av et hudpleiebehandlingssystem kan øke vekst i cellene fra 150-200% raskere når de blir utsatt for PDT. Denne enestående frekvensen av dermal regenerering akselererer helings prosessen, reparerer skader og gjør det mulig for klienten å gjenvinne et mer ungdommelig utseende.

Hvordan virker det?

Nedbrytningen av kollagen og elastin i huden vil forårsake aldring og tap av ungdommelig utseende før det er forventet. Denne normale fysiologiske responsen akselereres av ulike hverdagslige skadelige effekter som soleksponering, frie radikaler, forurensning, tyngdekraft, harde såper, sigarettrøyk og dårlig mat.

En del av systemet bruker bølgelengder av synlig rødt lys fra 630 til 660 nanometerbåndet som passerer gjennom de dermale lagene som øker energinivåene i cellene, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Ved å gjøre dette gir denne unike behandlingen flere fordeler for huden utover bare helbredelse og regenerering. Dette bidra til å redusere rynker, eliminere fine linjer, krympe porene, redusere arr, lindre smerte og akselerere helbredelse.

Prosessen er effektiv fordi lyset lett absorberes av høyt blod og vanninnhold i hvert lag av huden. Bortsett fra det, har bruk av PDT blitt anerkjent som en av de sikreste, raskeste og mest rimelige måtene å oppleve dramatiske anti-aldringsendringer i huden.

Systemet er svært gunstig i kampen mot aldring, og det skader ikke huden sånn som laser kan gjøre. I tillegg trenger du ikke være bekymret for bivirkninger da PDT er helt trygg for alle hudtyper. Bølgelengdene som brukes sammen med systemet fremmer en sunn hud- og cellevev uten å forårsake skade. Bruk av lys som en del av et hudpleiebehandlingssystem kan øke vekst i cellene fra 150-200% raskere når de blir utsatt for PDT. Denne enestående frekvensen av dermal regenerering akselererer hellings prosessen, reparerer skader og gjør det mulig for klienten å gjenvinne et mer ungdommelig hudutseende.

null

ANSIKTS BEHANDLING

null

KROPPS BEHANDLING

Comments are closed.