KROPPS BEHANDLING

KROPPS BEHANDLING

4-trinns vektreduksjon og ani cellulitt programmer inkluderer vann / fett / cellulitt skanning; PDT for sirkulasjon / lymf / cellulitt; ekstern kolonrensing; og innovative fettreduksjon og vektstyringsteknikker.

Personlige kroppsprogrammer gir synlige og varige resultater med umiddelbar jevnere hud og langvarig fettfjerning.

Over halvparten av den norske befolkningen er overvektig, og om lag 1 av 4 voksne er overvektige.

Å være veldig overvektig øker risikoen for å utvikle mange sykdommer. Ofte er det visse matvarer gitt dårlig rykte når det gjelder vekttap, og folk har en tendens til å kutte ut hele matvaregruppene for å gå ned i vekt raskt. Dette kan redusere stoffskiftet, skape lidelser og ubehag, men kan også forstyrre mange delikate balanser i kroppen som er ansvarlig for appetittkontroll, muskelvedlikehold, fettlagring og hormonproduksjon. Det kan føre til vektøkning på lang sikt. Selve situasjonen man prøver å bekjempe i første omgang!

Et helhetlig personlig program er den beste måten å sikre sunn, permanent vektstyring. Dette er basert på individuelle krav og kombinert med et anbefalt og spesifikt ernærings- og vekttapsprogram. Sammen med estetisk fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT) behandling, kan programmet redusere vekten, eliminere giftstoffer og balansere fordøyelsen

Behandlinger

Priser
Detox 40min 790,-
Sirkulasjons behandling 60min 850,-
Rygg behandling 60min 850,-
4 trinns vektreduksjon og anti cellulitt program 10 Behandlinger 6800,-

Comments are closed.