Velkommen til ditt DagSpa
SOTHYS ANSIKTS BEHANDLINGER

SOTHYS ANSIKTS BEHANDLINGER

Sothys Basic – Introduksjonsbehandling [60min]
I denne behandlingen tilpasses alle produktene til din hudtype og hudtillstand. Huden renses, skrubbes og får en dyprens før vi tilfører konsentrerte pleiestoffer i form av en ampulle skreddersydd for din hud. Behandlingen berikes med en god massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med en tilpasset maske og utvalgte kremer.

Basic homme – Menn [60 min]
Behandlingen starter med en avspennende hodebunnsmassasje etterfulgt av en god rens og peeling av huden. Innholdet av en ampulle med konsentrerte virkestoffer jobbes dypt inn huden etterfulgt av en avslappende og sirkulasjonsøkende massasje av ansikt, nakke og skuldre. Behandlingen avsluttes med en maske og krem som jager vekk hudens tretthetstegn.

Express pro-peel – Glycasalac peel [30-40 min]
Gi huden din en rask fornyelse med denne effektive behandlingen med glykol- og salisylsyre pensling. Den raffinerer hudens tekstur, gir en umiddelbar glød, glatter og avslører en lysnet og mer jevn hudtone. Perfekt som en quick-fix! Anbefales ikke i sterke solperioder. *Huden blir ikke flasset eller irritert etter behandlingen. Anbefales ikke for sensitiv hud.

High-protection™ øyebehandling [55min]
Ta vare på ansiktets mest delikate område med denne beroligende og oppfriskende behandlingen designet for øyepartiet. Spesielt utviklet for å minske poser, redusere mørke ringer, bekjempe tørrhetslinjer og rynker. De nøye utvalgte planteekstraktene kombinert med terapeutens spesifikke massasjeteknikker etterlater øyekonturen med et synelig løft. *100% parfymefri – Oftalmologisk testet.

Perfect shape treatment hals [45 min]
Spesialbehandling for å stramme opp og forme halspartiet. Behandlingen er inspirert av ultralyd og trådløft samt inneholder velkjente anti-age ingredienser. Utføres uten bruk av maskiner, men med terapeutens effektive massasjeteknikker. En målrettet behandling som kan utføres både på damer og menn. Virkelig effektiv for deg som ønsker å bevare og skape den perfekte V-shape’ for halspartiet.

Resurfacing peeling [ 60min]
En kraftfull behandling for deg som ønsker å gi huden et realt kick! Passer til normal mot fet hud, fortykket hud, utvidede porer, komedoner, gusten og livløs hud, hud med fine tørrhetslinjer, rynker og hyper-pigmenteringer: Resurfacing peeling er en medisinsk inspirert behandling for en mild hudfornyelse. Behandlingen inneholder rens av huden, peeling med mikrokrystaller og bioteknologiske peptider. En dyptvirkende pensling med glykolsyre 20% + kjemisk-peeling etterfulgt av en nydelig balm med kraftfulle antioksidanter og peptider og en avgiftende oksygenmaske. Den avslappende behandlingen avsluttes med påføring av øyekrem, serum og dagkrem tilpasset din hud.* Huden blir ikke flasset eller irritert etter behandlingen. Anbefales ikke for sensitiv hud.

Sothys sesongbehandling [45 min]
Lanseres 2 ganger årlig. Vår/sommer og høst/vinter. En behandling som jobber i synergi med årstidene og hvordan de påvirker hudens behov. Dens unike sammensetning av oksygen, mineraler og vitaminer avgifter huden og beskytter cellene mot angrep fra frie-radikaler og oksidativt stress. Huden får fornyet energi og midler som gjør den bedre rustet til å takle årstidenes ulike påkjenninger. På høst- og vinter halvåret blir huden ofte grå, gusten og viser tretthets tegn. Denne sesongens behandling øker hudens forsvars system og klargjør den for å møte angrep av den kalde årstiden ved å tilføre huden en skikkelig mineral-cocktail. Gir huden din midlene den trenger for å være strålende gjennom vinteren. På vår- og sommer halvåret gir vi huden en ekte boost av energi og vitaminer for å revitalisere huden og hjelper den styrke sitt naturlige forsvar mot UV-ståler. Gjør huden styrket og beskyttet mot denne sesongens mange påkjenninger.

Youth intensive treatment [75min]
Youth IT er vårt nyeste, high-tec «våpen» i kampen mot rynker og slapphet! Behandlingen kan tilbys alle aldre som vil forebygge og motvirke sine aldringstegn og den kan utføres på alle hudtyper samt damer som menn. I hjertet av programmet finner vi βp3. Tri-complex. (Saffran – Sophora – Peptider): beskytte ungdomskapitalen ved enhver alder med en dobbel handling på hudens aldringstegn. Bekjemper genetisk og miljømessig aldring.

Energizing Treatment [90 min]
En dyptrensende og energigivende behandling basert på kraftig Sibirsk ginseng (elutherococcus). Sibirsk ginseng lader opp ”cellenes batterier” som gir huden en fornyet glød, og tillater den å avsløre sin ungdommelighet som aldri før. Optimaliserer og forsterker cellenes naturlige prosesser som igjen fører til en bedre beskyttet og sunnere hud. Etterlater en følelse av friskhet og en synlig fornyhet glød etter 1. behandling.

Hydra 3Ha (90 min)
En hydrerende behandling for å oversvømme huden med velvære, og gi huden en opplevelse av komplett hydrering.. Behandlingen forebygger aldringstegn, «plumper» huden og øker hudens fuktighet.

Secrets de Sothys ansiktsbehandling (90 min)
En hydrerende behandling for å oversvømme huden med velvære, og gi huden en opplevelse av komplett hydrering.. Behandlingen forebygger aldringstegn «plumper» huden og øker hudens fuktighet

Sothys Basic – introduksjonsbehandling 60min
Basic Homme – Menn 60min
Express pro-peel – Glycasalac peel 40min
High prtection – Øyebehandling 55min
Perfect shape treatment – Hals 45min
Resurfacing peeling 60min
Sothys sesongbehandling 45min
Youth intensive treatment 75min
Energizing treatment 90min
Hydra 3Ha 90min
Secret de Sothys ansiktsbehandling 90min