SPESIAL BEHANDLINGER

DERMAROLLER/ NANO NEEDLING

Disse lager mange og tynne kanaler inn i epidermis/overhuden og dermis/bindevevslaget av huden. Bruken av peptider og vitaminer gjør at huden får tilført disse stoffene helt ned i dypet for oppbygging og regenerering. Denne perforeringen av huden lager ingen skader i huden, men huden blir lurt og tror den er skadet. Huden responderer derfor ved og umiddelbart frigi vekststoffer. Huden leges, nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden fornyes og blir strammere.

Behandlingen er smertefri og man trenger ingen hjemme tid, du kan gå på jobb samme dag eller dagen etter. Huden vil være rosa, lik en solbrent hud, i 1-3 dager og noe ‘’ ruglete’’ og tørr mens den leges. Det er viktig å ikke dra av hud, men la den falle av naturlig ved rens morgen og kveld. Resultatene vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i opptil ett år etter behandling, og det er ikke slik at effekten vil forsvinne etter en stund. På grunn av at kollagenproduksjonen øker vil huden øke i tykkelse og elastisitet, samt redusere fine linjer og rynker. For et optimalt resultat anbefales det å ta en kur på 3-6 profesjonelle behandlinger. Avhending av hudens tilstand anbefales det oppfølgingsbehandling hvert år, men ikke nødvendigvis på oppnådde resultater på arr fordi de resultatene er varige.

Hva kan behandles?

  • Arr/aknearr
  • Slapp og solskadet hud
  •  Linjer/rynker/store porer
  •  Pigmentflekker
  •  Strekkmerker
  •  Akne
  •  Brannskadet/uelastisk hud

Behandlingene kan gjentas hver 4-6 uke, men ved arrbehandlinger bør det gå minimum 8-10 uker mellom hver behandling. Alle hudtyper/hudfarger kan behandles, så lenge huden er frisk/hel. Du kan ikke behandles dersom du har kelloider, munnsår, vorter, ustabil diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/kirurgisk stål, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende, brukt Isotretinoin eller cellegift siste året. Informer behandler om eventuelle andre relevante allergier, sykdommer eller medisiner du bruker ved å krysse av på skjema du fyller ut hos din behandler. Du må også unngå direkte sollys i 10-28 dager etter behandling, bruk spf 30-50 hver dag.

Behandlinger

Priser
Dermastamp 60min 3500,-
Nano needling – Rundt øynene og leppe/ Hele ansiktet                        
(Behandlingen gjør at huden begynner å reparere og fornye seg, og du får cellevekst som resulterer i kollagen produksjon. Overhuden blir finere og strammere, fine linjer og ujevnheter blir mindre synlig og du får en vesentlig bedre hud struktur. Kan behandle og forbedre arr, acne, små rynker, pigmentflekker og sprukne kapillærer.)
30min 1300,-
Nano-needling 60min 2500,-
Micro-dermabrasion – Vi sliper bort det øverste hulaget slik at huden blir jevn og fin. Dette stimulerer til gjenoppbygging av ny og frisk hud. Brukes til å redusere arr, acne, linjer og solskade. 60min 2500,-
Syrepeel – Glycolic peel fjerner det øverste hudlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glødende hud. Jevner ut pigmenteflekker, minsker porer og du får en finnere hud struktur.  30min 1500,-

Comments are closed.