KROPPS BEHANDLINGER

KROPPS BEHANDLINGER

Hanakasumi (60 min)   ————————————————————————————————————————————————————————————- Pris 1099,-

(Med inspirasjon hentet fra Japanske tradisjoner tar denne behandlingen deg med på en sensorisk reise fylt med utsøkte dufter og teksturer. Hanakasumi er tilpasset alle som ønsker en avslappende og nærende behandling for kroppen og sinnet. Få en dobbel mekanisk- og enzymatisk peeling, massasje av hele kroppen med fokus på føttene, alt pakket inn i et totalt avspennende rituale.)

 

Infrarød varmeteppe (20-40 min) ——————————————————————————————————————————————————– Pris 490,-/790,-

(Behandlingen øker blodsirkulasjonen, varmer opp musklene og løsner stive ledd, samt styrker immunforsvaret og kan bla hjelpe mot muskel og giktsmerter, detox (Rensing av avfallsstoffer) og for ønsket vekttap. Oppvarming av musklene svarer til belastningen som ved mosjon, bortsett fra at ledd og knokler ikke belastes, i tillegg stimuleres også kroppens forbrenning. I løpet av 30-45 minutter forbrennes mellom 900-2400 kalorier. Samtidig kan den infrarøde varmen også fjerne urenheter i huden. Varmen kan også virke smertelindrende og redusere stress og tretthet.)

 

MASSASJE (30-60 min) —————————————————————————————————————————————————————————- Pris 495,-/850,-

(Unike massasjer som tar deg med i 3 forskjellige verdener: den aromatiske duftene og beroligende, den varme å myke drenerende. Og den gamle gode klassisk svenske idrettsmassasjen. Hver av massasjene begynner med ditt valg av en eterisk olje blanding: Aroma massasje: beroligende, avslappende og anti-stress. Drenerende massasje: drenering, toning og energigivende. Idretts massasje: beroliger og lindrer muskelsmerter og ømhet, stimulerer blodsirkulasjonen.)

 

Anti stress massasje nakke, skuldrer og hodet. (30 min)  ————————————————————————————————————————- Pris 495,-

(Stress er den største utfordring vi har, når vi blir stresset spenner vi kroppen automatisk. Dette fører til at små og store knuter dannes langs skuldrer og nakke. Og for mange kan det ende opp med hodepine som resultat. Massasje på nakken, skuldrer og hodet kan løse opp knutene og hjelper kroppen med avspenning.)

 

Trykk punkt massasje fot (30 min)—————————————————————————————————————————————————————— Pris 495,-

(Foten vår har punkter som Kobles opp til flere av våre store organer, derfor kan fotmassasje som går ut på å trykke på disse punktene få i gang rensing av kroppen for avfallsstoffer. )

 

Lymfedrenasje med ROLL SHAPER (60 min)————————————————————————————————————————————————– Pris 400,-

                                                                                                                                                                                                                                                     Klippekort a 10 ganger: Pris: 3.500,-

Helse og velvære gevinsten med rollshaper er bla rensing av kroppen innvendig, forbedring av blodsirkulasjon, energi og overskuddsgivende, forbedrer søvnen, ekstra tiltak for ønsket vektreduksjon og oppstramming av huden mm.

Lymfesystemet er et passivt og tregt system som er avhengig av ytre påvirkninger som aktivitet og muskulær bevegelse for å stimulere til sirkulasjon. Lymfesystemet har ikke et eget pumpesystem slik som blodsirkulasjonen skapes av hjertepumpen.

Roll Shaper er en maskin bestående av en trommel med massasjekuler hvor hele lymfesystemet blir stimulert og renset. Behandlingen tar en time, og for best mulig resultat anbefales 2-3 timer i 4 uker, 1-2 timer i uken i 4-5 uker for deretter å holde ved like 1 time i uken.

Vi tilbyr alltid en gratis prøvetime!

Besøksadresse: Farmannsveien 3, 3111 Tønsberg. | TLF. +47 33 33 14 14